Maggie De Block.
Volledig scherm
Maggie De Block. © Photo News

OVERZICHT. 8 nieuwe overlijdens door coronavirus, 1.380 mensen in ziekenhuis, 290 op intensieve zorgen

Er zijn de voorbije 24 uur acht nieuwe overlijdens bijgekomen door het nieuwe coronavirus in ons land. Dat meldt de FOD Volksgezondheid. Het totale aantal staat nu op 75 sterfgevallen. Zaterdag kwamen er in totaal 586 bevestigde besmettingen bij in België, ongeveer evenveel als gisteren. In de ziekenhuizen zijn nu 1.380 patiënten opgenomen, een stijging met 355 patiënten. Op de intensieve zorgen liggen 290 patiënten, een stijging van 52 patiënten in de voorbije 24 uur. 

7 reacties

  • Chris Hom

    4 jaar geleden
    Iedereen verplicht testen zodat degene die niet ziek zijn maar toch besmet de anderen niet meer kunnen verder besmetten zoniet blijven we dweilen met de kraan open.
  • tony Van de Sompel

    4 jaar geleden
    Corona heeft ons dagelijks leven al volledig ingepalmd dat het nieuws niet eens meer 22 maart herdenkt
  • Erik Vervenne

    4 jaar geleden
    Zonder medicatie zal het niet stoppen dus tot begin 2021 in ons kot blijven. Bedankt aan allen die de maatregelen niet opvolgen.
  • guy muis

    4 jaar geleden
    blijf op uw kot wel vandaag zondag is er volk genoeg buiten
  • dolores dequirez

    4 jaar geleden
    Hopelijk komen er wat de richting vd thuisverpleegsters. Vroeger waren we 1ste lijns verzorgers en nu tellen we niet meer mee. Handgel ook. Nu moeten wij woekerprijzen voor alles betalen. Hopelijk kijkt riziv ook eens waar we extra recht op hebben