Sp.a-voorzitter Conner Rousseau eerder deze week in de Wetstraat.
Volledig scherm
Sp.a-voorzitter Conner Rousseau eerder deze week in de Wetstraat. © BELGA

Sp.a-voorzitter Conner Rousseau krijgt politie over de vloer in kustappartement vader: “Wie er ook achter zit, dit is laag”

Sp.a-voorzitter Conner Rousseau verblijft dezer dagen bij zijn vader in zijn appartement aan de kust in Nieuwpoort. Rousseaus moeder, die in Sint-Niklaas woont, heeft momenteel kanker, en Rousseau wil geen enkel risico lopen. Daarom woont hij tijdelijk bij zijn vader. De politie van Nieuwpoort kwam volgens Rousseau vandaag echter langs om te controleren of hij er wel mocht zijn, volgens hemzelf gebeurde dat “van hogerhand”. “Beetje te verregaand”, zegt hij daarover op Instagram.

331 reacties

  • Leonarda Van Opbroecke

    4 jaar geleden
    Over het niet verblijven in 2e verblijven is niet door de overheid zelf meegedeeld. Met uitzondering van Gites, campings, vakantieparken, enz. Er is volgens mij nooit gezegd dat je ' in je kot moet blijven' op je domicilie adres. De burgemeesters van de kust hebben dit zelf opgelegd.
  • Marcel Willems

    4 jaar geleden
    Ondanks de crisis zijn er hier die terug op de man spelen .Hij was er open over maar omdat hij van een linkse signatuur is mag men hem afbreken .Niemand heeft iets te maken met de familie zaken van gelijk wie.Voor mij mag men de wifi ook in lockdown plaatsen.
  • andre van de wege

    4 jaar geleden
    iedereen gelijk voor de wet.
  • dirk inghels

    4 jaar geleden
    dirk inghels Hij is niet meer dan alle andere burgers , hij is betrapt een boete en terug . Zeker hij heeft een voorbeeld functie , er was ook al voor hem een uitzondering binnen zijn partij over de cumul eerst doen afschaffen en dan voor hem een uitzondering .Hij heeft te veel bla bla .
  • Piet Vermeulen

    4 jaar geleden
    Ze beginnen schrik te krijgen van Conner. En terecht, hij praat iedereen onder tafel.
  1. Zo vind je een betrouwbare plaatser voor zonnepanelen: “Aannemers ouder dan tien jaar zijn zeldzaam”
    Livios

    Zo vind je een betrouwba­re plaatser voor zonnepane­len: “Aannemers ouder dan tien jaar zijn zeldzaam”

    Zonnepanelen maken je deels onafhankelijk van de volatiele energieprijzen, zijn goed voor het milieu én je verdient ze op termijn terug. Heb je er nog geen op je dak liggen, maar wil je wel graag op de groene kar springen? Of wil je je bestaande exemplaren vervangen? Bouwsite Livios vroeg aan zonnepanelenexpert David Houthoofd van Energy Protect waarop je moet letten bij het vergelijken van offertes.
  2. Angela Merkel in quarantaine - 651 nieuwe doden in Italië - miljoenen mondmaskers onderweg naar België
    LIVE

    Angela Merkel in quarantai­ne - 651 nieuwe doden in Italië - miljoenen mondmas­kers onderweg naar België

    De Duitse bondskanselier Angela Merkel is uit voorzorg in thuisisolatie geplaatst. Merkel kwam in contact met een arts die positief heeft getest op het coronavirus. Bij ons zijn er de voorbije 24 uur opnieuw 355 mensen in het ziekenhuis opgenomen met het coronavirus, 290 mensen liggen nu op intensieve zorgen. Er zijn ook acht mensen overleden. Ook in een woonzorgcentrum in Sint-Pauwels zijn verschillende besmettingen vastgesteld. Particulieren en bedrijven kunnen ondertussen beroep doen op een reeks extra steunmaatregelen als ze in moeilijkheden komen, kondigde minister van Financiën Alexander De Croo vanmiddag aan. In Italië tot slot vielen in 24 uur tijd 651 nieuwe doden. Herlees hier het verloop van alle ontwikkelingen van zondag.