Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
Photonews © Photonews


Onze columnist over ontslag Zetterberg: “Dit zal Van Eetvelt achtervolgen tot zijn laatste dag op Neerpede”

25 reacties

  • karl van dyck

    4 jaar geleden
    Als men ziet welke personen er allemaal moeten vertrekken en welke er moeten verdwijnen. Het is allemaal voor een groter doel. Kompany probeert er een klein Man. City van te maken. Er gaat een tijd komen dat de landskampioen al bekend is voor de competitie begonnen is. Dat de voorzitters al een akkoord hebben en dat de matchen op zich gewoon dienen voor amusementswaarde en de laatste centen uit supporters hun zakken te halen.
  • Jan De Korte

    4 jaar geleden
    Tenzij Anderlecht volgend seizoen onmiddellijk goed speelt. supporters and hebben een heel kort geheugen.
  • Max Hilman

    4 jaar geleden
    Het kan mij geen bal schelen wat anderlecht doet maar moest ik ondernemer zijn en een werknemer zit daar alleen te zitten om de schone schijn geef ik hem direct zijn ontslag Zetterberg of niet. Wat natuurlijk niet goed praat dat ze die eerst aanwerven natuurlijk om ik weet niet welke functie.
  • Tim D'Hondt

    4 jaar geleden
    Voor Coucke is dit gewoon gelijk een fabriek of zaak die overgenomen is,en te veel kosten of te weinig winst is snoeien in de kosten —> “personeel” is altijd de grootste kost ( plus meneer zetterberg zal ooit wel eens te Coucke zijn kar gereden hebben ). Eindconclusie is gewoon dat hij dat boeltje ooit met winst wil door verkopen niet meer of minder dan zijn pillenfabriek geweest
  • Straight on No way back

    4 jaar geleden
    Ze gaan en moeten regelrecht de dieperik in op die manier! En dan nog een licentie krijgen? Hoe verklaar je dit?