.
Volledig scherm
PREMIUM
. © RV

“Snakken tot Maggie zegt: ‘Jullie kunnen weer voetballen’”: het Google Hangout-interview met Jan Mulder en Marc Degryse

Belgisch voetbal“Dit was prettig”, zegt Jan Mulder, net voor hij de chatgroep verlaat. Jan ziet de wereld en het voetbal somber in – “Tot er een vaccin is.” Marc Degryse heeft meer hoop: “Geef mij desnoods voetbal achter gesloten deuren.” Een halfuurtje praten in een Google Hangout over iets wat er niet is: voetbal.

3 reacties

  • oswald billiet

    4 jaar geleden
    Maak de afrekening op de huidige stand van de competitie en zet die stop. De competitie hernemen of afwerken kan nooit meer met dezelfde intensiteit of inzet. Na een dergelijke sperperiode is alle inzet, zowel geestelijk als fysisch totaal her op te bouwen. Hier moeten verantwoordelijkiheden genomen worden.
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    Maak van voetbalisten ook gewone werkmensen die leven voor de sport. Geef hen een statuut met normaal loon en sociale zekerheden. Dan zullen we zien wie er voor de en wie en voor het geld achter de bal loopt. Het is voor niks nodig dat ze buitensporig verdienen.
  • Johan Vervaeck

    4 jaar geleden
    Na een partijtje voetbal tussen twee Italiaanse clubs is de corona-bom gebarsten. Dus zeker niet voor er een vaccin is aub.