Actrice Sophia Myles bij haar vader die overleed aan het coronavirus.
Volledig scherm
Actrice Sophia Myles bij haar vader die overleed aan het coronavirus. © RV

Actrice deelt hartverscheurende foto van vader die op sterven ligt: “Dit is de harde realiteit van het coronavirus”

CelebritiesActrice Sophia Myles (40) - bekend van haar rollen in onder andere ‘Tristan & Isolde’, ‘Doctor Who’ en ‘Transformers’ - heeft afscheid genomen van haar 67-jarige vader. De man raakte besmet met het coronavirus en overleefde de ziekte niet. Op Twitter postte Myles een aangrijpende foto aan het ziekbed van haar vader. 

4 reacties

  • Pierre van Damme

    4 jaar geleden
    dat hij ruste in vrede, veel sterkte aan de familie
  • Roger Rymen

    4 jaar geleden
    En nog zijn er onverantwoordelijken die alle maatregelen aan hun laars lappen en zo anderen besmetten zoals misschien deze 67-jarige vader die, wegens zijn leeftijd, het niet haalt en in België zelfs geen afscheid kan nemen van vrouw, kinderen en kleinkinderen.
  • Frank De Witte

    4 jaar geleden
    Ik begrijp haar wel dat ze er een documentaire wil van maken, je vader verliezen is niet niks. Maar ze zou beter een documentaire maken over de verscheurende realiteit van het griepvirus, een virus dat veel dodelijker is dan corona, maar waar vandaag geen woord meer over gerept wordt.
  • Ludo Wouters

    4 jaar geleden
    Daar mogen de kinderen nog afscheid nemen van hun vader of moeder. In België is zoiets niet mogelijk. Je moet maatregelen nemen, maar zoals je kunt zien, je kunt het wel veilig doen en niet zoals hier wanneer je geliefden op sterven liggen. Hier mag je enkel de kist nog zien.
  1. Voormalige leerkrachten van Taylor Swift vol lof over popzangeres: “Ik heb haar haar eerste zangsolo gegeven”
    celebrities

    Voormalige leerkrach­ten van Taylor Swift vol lof over popzange­res: “Ik heb haar haar eerste zangsolo gegeven”

    De gepensioneerd leerkracht Barbara Kolvek is supertrots op haar leerling Taylor Swift. Ze gaf muziekles aan de popster in de lagere school Wyndcroft in Pottstown, Pennsylvania. “Ze was altijd gedichten aan het schrijven, zelfs tijdens de muziekles terwijl dat eigenlijk niet mocht”, lacht Kolvek. De lerares gaf Swift haar eerste zangsolo. Ook Heather Brown spreekt vol lof over haar voormalige leerling. “Alles wat ze aanraakt, verandert in goud. Ik ben zo benieuwd wat er nog volgt”, vertelt ze trots.
  2. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.