Koning Filip spreekt de senioren thuis van achter zijn laptop moed in.
Volledig scherm
Koning Filip spreekt de senioren thuis van achter zijn laptop moed in. © RV

Koning Filip spreekt ouderen in rusthuis bemoedigende woorden toe via Skype

BinnenlandBewoners van het verzorgingstehuis Notre-Dame de Lourdes in Luik kregen vandaag een bijzonder videobelletje. Koning Filip sprak de ouderen vanwege de coronacrisis bemoedigende woorden toe via Skype, deelde het Belgische hof op Twitter.

6 reacties

  • Jean West

    4 jaar geleden
    Loesje Vranken Een familie die al sedert 1830 op kosten van de burger leeft is niet meer van deze tijd. Ze zijn rijk genoeg. Waarom in plaats van zulke dingen staat die ganse familie hun riante dotatie eens af voor een jaar?
  • Dan Midden

    4 jaar geleden
    had beter Maggie niet opieuw benoemd en een echte crisismanager aangesteld ipv iemand die zelfs in deze omstandigheden ervoor kiest om bestellingen te plaatsen bij de collega's van het blauwe fabriekje. Ge moet het maar durven doen, zoveel goesting hebben om te foeteren dat je levensreddende maskers besteld bij een postbus bedrijfje van een partijlid dat op geen enkel vlak voldoet om mee te doen aan deze aanbesteding. Was tevens de duurste, dus graag C4 voor Maggie ipv "chatten"
  • Fernand saegerman

    4 jaar geleden
    Voor wat de ouderen toespreken ze worden toch op de dodenlijst geplaats of aan hun lot overgelaten.Ik hoop dat zijn ouders ook niet meer mogen opgenomen worden in de hospitalen zoals de ouderen in bejaardentehuizen.
  • Loesje Vranken

    4 jaar geleden
    Prachtig in deze gruwelijke periode ! Mensen die al die mooie gebaren van het koningshuis negatief bekritiseren snappen geen bal waar het allemaal omdraaid in deze wereld. Begin dan maar lessen opvoeding en beleefdheid te leren, schouderklopje,opbeurende woorden vr steun, dank u wel en goeiendag zeggen en zo veel essentiële dingen die het meest belangrijk zijn in een mensen leven. Hopelijk brengt deze Corona tijd deze simpele dingen terug in dat kopke van ieder mens.
  • Stefan Leys

    4 jaar geleden
    Man man man... kan iemand me zeggen wat deze man zijn woorden waard zijn? Niets wat hij vertelt is spontaan, maar voorgekauwd. Vet betaald voor zinloze woorden en vooral geen daden. Daar zaten we nu echt op te wachten tssss... Soit, dit is nu eenmaal de wereld waarin we leven.