De kleine Francesco and Greta Innominati zwaaien vanuit hun flat in Rome bij hun zelfgemaakte banner met de tekst "Alles komt goed'.
Volledig scherm
De kleine Francesco and Greta Innominati zwaaien vanuit hun flat in Rome bij hun zelfgemaakte banner met de tekst "Alles komt goed'. © AP

Hoopgevend? Opnieuw 601 doden in Italië, maar dat is wel de kleinste stijging sinds dagen

De afgelopen 24 uur zijn er in Italië nog eens 601 mensen gestorven aan het nieuwe coronavirus. Daarmee stijgt het aantal doden naar een duizelingwekkend totaal van 6.077 slachtoffers. Voorzichtig hoopgevend is wel dat het om een stijging van 11 procent gaat. Dat is de kleinste stijging in numerieke termen sinds afgelopen donderdag. Is de piek in Italië stilaan achter de rug?

1 reactie

  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    Blijkbaar stelt niemand zich de vraag wat is in dat dorpje gebeurd dat die ziekte nog altijd blijft uitbreiden. Kan toch niet geloven dat de italianen daar niet naar tv kijken. En die kijken toch ook niet naar de turkse zenders. Ze waren dus toch perfect op de hoogte van wat wel en wat niet kon. En toch blijft het doorgaan. Er moet nu gekeken worden wat er misgegaan is al was het maar om beter voorbereid te zijn de volgende keer.