In een hilarisch filmpje toonde de Looise kapper Yvan eerder het ongenoegen van Vlaamse kappers: “Iemand tips om haar vanop anderhalve meter afstand te knippen?”, vraagt hij zich hardop af.
Volledig scherm
In een hilarisch filmpje toonde de Looise kapper Yvan eerder het ongenoegen van Vlaamse kappers: “Iemand tips om haar vanop anderhalve meter afstand te knippen?”, vraagt hij zich hardop af. © Karolien Coenen

Nederland vraagt kappers wél de deuren te sluiten

Kapsalons en nagelstylisten in Nederland worden gevraagd hun deuren te sluiten om verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan. Intussen is er in ons land nog steeds veel consternatie over het feit dat kappers wel nog openblijven.

12 reacties

  • Jan Vermeulen

    4 jaar geleden
    Is logisch dat kappers willen sluiten , hebben meestal geen vaste kosten indien kapsalon bij hen thuis en krijgen 4000 euro voor 3 weken te sluiten. Het haar moet toch geknipt worden dus verliezen ook geen klanten. Misschien ze laten sluiten maar dan niet voor 4000 euro netto voor 3 weken.
  • Eric Van Ginhoven

    4 jaar geleden
    Ik ben geen kapper. En ja ze moeten sluiten. De politiek vraagt 1m50 afstand te houden en de kappers zijn ook niet voorzien van beschermingskledij.
  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    Waarom de kappers hier open zijn is nog de vraag? Waarom eigenlijk?
  • Roger Vanopstal

    4 jaar geleden
    Voor de Vivaldi-politici zijn kappers kennelijk menselijk afval. Te laag op de sociale ladder. Ook de bescherming van hun beroep werd recent opgeheven. Zelfs geen diploma meer vereist. Trouwens welke gek gaat nu - in Coronatijden- naar de kapper?
  • Lucien Switten

    4 jaar geleden
    De Block wacht tot Van Ranst zegt dat het goed is ...