Onze expert Paul D'Hoore: “Banken en overheid hebben elkaar gevonden omdat ze er anders zelf ook het slachtoffer van zouden worden”.
Volledig scherm
Onze expert Paul D'Hoore: “Banken en overheid hebben elkaar gevonden omdat ze er anders zelf ook het slachtoffer van zouden worden”. © Shutterstock

Onze expert Paul D’Hoore: “Banken schieten niet te hulp voor onze schone ogen”

Uw bank staat uitstel voor woon- en bedrijfsleningen toe omdat ze er zelf baat bij heeft dat alles uiteindelijk netjes wordt afgelost. “Banken en overheid hebben elkaar gevonden omdat ze er anders zelf ook het slachtoffer van zouden worden”, zegt financieel expert Paul D’Hoore nadat afgelopen weekend een deal uit de bus kwam.

35 reacties

  • Michel Peter

    4 jaar geleden
    We betalen nu nog altijd de door Dehaene uitgevonden speciale solidariteits bijdrage die maar een 3 jaar zou duren.( ondertussen al 25 jaar verder) Kun al bedenken wat er na de crisis bij gaat komen wat nooit meer verdwijnt.
  • Koen Van crombruggen

    4 jaar geleden
    En Decroo in TerZaken die dacht dat hij eengoede deal had gesloten met de banken en dat deze laaste filantropisch deden.
  • Elise Van Damme

    4 jaar geleden
    Ik denk niet dat wij ooit nog in staat zijn de reeds 13 miljard euro begrotingstekort te kunnen betalen. Laat staan nog eens 10 miljard euro voor deze 4 weken corona-pandemie. En laat zeker staan, nog eens 10 miljard bij een eventuele verlenging van de lockdownmaatregelen, plus nog eens de nasleep ná het virus. Hoegenaamd nooit niet terug te betalen, ofwel moeten ze ons ipv 50% te belasten 100% belasten, en dat kan ook niet.
  • Tim Peeters

    4 jaar geleden
    Lenen moet je zoveel mogelijk beperken waar je kan.velen hebben zich blauw geleend omdat ze huizen en luxe kochten die ze totaal niet aankunnen.pech kan je altijd hebben en op deze mensen doel ik niet maar erzijn er heel veel met grootheidswaanzin die nu in de problemen gaan komen.
  • Fonske Beys

    4 jaar geleden
    Allen die bij de bank geld hebben geleend om over geprijsd vastgoed te kopen . Zijn genaaid door bank en immo makelaar . Liegen en bedriegen .