BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Akkoord tussen spelers en Anderlecht een feit: Kompany en maats zien af van één maandloon en besparen club 3 miljoen euro

AnderlechtWitte rook op Anderlecht. Er is een akkoord tussen de spelersgroep en de directie. Dat vernam onze redactie. De voetballers stemmen ermee in om hun maandloon van april te laten vallen.

87 reacties

  • Pat Tms

    4 jaar geleden
    Sommige mensen hebben duidelijk wat wiskunde nodig hoor. En mensen kiezen er zelf voor om te werken voor RSCA of niet. Als ik niet content ben zoek ik iets anders.
  • Philippe De Naeyer

    4 jaar geleden
    Eduard Jansen, je slaat de bal mis. Rsca had een verlies van 27 milj euro vorig seizoen. Schulden zijn veel groter dan enkel dat verlies, net zoals bij andere eerste klassers. Het feit dat ze toch een licentie krijgen heeft te maken met de regels daaromtrent die jij duidelijk niet kent. België had voor de Corona crisis een staatsschuld van 100 miljard en is toch ook niet failliet. Real Madrid heeft een schuld van 595 milj en wordt toch al 1 vd rijkste clubs ter wereld beschouwd.
  • Peter Debrouwer

    4 jaar geleden
    De sukkelaars moeten het loon van hun spelers afhouden om te kunnen overleven ! De "grootste ploeg" in België ! Armoe troef, terwijl de voorzitter z'n zakken vult.
  • Jacques Delalieux

    4 jaar geleden
    En wat levert heel de staf in? f
  • Eddy Vervaet

    4 jaar geleden
    Zouden de heren hieronder ook zo praten als ze in het andere kamp zouden staan?Nope...