Viroloog Steven Van Gucht.
Volledig scherm
Viroloog Steven Van Gucht. © Photo News

OVERZICHT. 34 nieuwe overlijdens door coronavirus, 1.859 mensen in ziekenhuis, 381 op intensieve zorgen

De voorbije 24 uur zijn er 34 nieuwe overlijdens bijgekomen door het nieuwe coronavirus in ons land. Dat meldt de FOD Volksgezondheid. Het totale aantal staat nu op 122 sterfgevallen. In de ziekenhuizen zijn nu 1.859 patiënten opgenomen. Dat zijn er 256 meer dan 24 uur geleden, maar dat cijfer is wel goed voor een tweede daling op rij. Op intensieve zorgen liggen nu 381 patiënten, een stijging van 59 patiënten in de voorbije 24 uur. 282 patiënten worden beademd, een stijging met 43.

8 reacties

  • Nathan Tersago

    4 jaar geleden
    Gisteren kwamen er 526 nieuwe bevestigde besmettingen bij in België. Dat is meer dan gisteren, maar minder dan eergisteren. Dus gisteren was het meer dan gisteren ?
  • Diana De Wit

    4 jaar geleden
    Veel moed aan iedereen. Oprechte dank aan onze dokters en verpleegsters! Wees allen waakzaam en voorzichtig!!
  • Vera Verscheuren

    4 jaar geleden
    Ik denk dat ons landje, een zakdoekje groot, zich geen illusies moet maken zolang het sterftecijfer in de ons omringende landen nog zo groot is. Gewoon verder voortdoen, denk ik zo...
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Wanneer sluit men het luchtruim want de vluchten uit het buitenland worden helemaal NIET gecontroleerd. Is dat niet moorddadig?
  • Carin Desmet

    4 jaar geleden
    Blijft nog altijd veel en de getallen is schijn eergisteren 355 besmettingen vandaag 575 eergisteren 8 doden gisteren 13 vandaag 34... enige er zijn er meer Nasr huis gezonden deze met lichte symptomen nu wie zeg niet dat de symptomen terug verergeren bij deze personen zoals sommige herstellende in ziekenhuis verklaarde