De politie van Hasselt geeft gehoor aan de meldingen.
Volledig scherm
De politie van Hasselt geeft gehoor aan de meldingen. © Screenshot

Tientallen bezorgde burgers klikken dagelijks bij politie over niet naleven coronaregels

Nog altijd zijn er mensen die - al dan niet opzettelijk - de strenge coronamaatregelen aan hun laars lappen en zo zichzelf en anderen in gevaar brengen. Het zet tientallen bezorgde burgers aan tot klikken bij de politie als ze overtredingen zien.

10 reacties

  • Ton Bouman

    4 jaar geleden
    Vandaag bij flevoparkbad in Amsterdam oost rijen bij de ingang en allemaal tegen elkaar aan een grote schande dat daar niet opgelet word hoe kunnen we het snel verspreiden ton
  • Leo Remant

    4 jaar geleden
    In Breda op de woonboulevard dit weekend enorm veel Belgen , vertelden Nederlandse vrienden , hoezo besmettingen stijgen ?
  • tony decabooter

    4 jaar geleden
    Hier in onze caseelstraat worden de poolse werknemers aangevoerd met soms 5 a 6 mensen in een berlingo citroen en met 3 in een vrachtwagencabine om te werken in de serre ,dat is toch te zot om los te lopen !
  • Roeland Van de Wal

    4 jaar geleden
    Het stoort mij danig dat het melden van samenscholingen verklikken noemt. Onrechtstreeks spelen de mensen die denken dat voor hen de regels niet gelden met mijn leven.Ik ben er 65 dus kan ik het mij echt niet permitteren van corona te krijgen. En hoe langer de crisis duurt hoe linker het wordt om het virus te krijgen wegens dreigend plaatstekort.
  • Charel De Kromhe

    4 jaar geleden
    Dit zijn geen klikkende burgers,maar burgers met burgerzin en verantwoordelijkheid. Kan hier veel begrip voor opbrengen.Vorig week-end in een park in Deurne,onwaarschijnlijke toestanden .Had beter de wagen genomen om mijn boodschappen te doen ,dan de fiets.