Belga
Volledig scherm
© Belga

Verkoop van planten en bloemen in voedingswinkels kan

Winkels die voeding en dierenvoeding verkopen, mogen voortaan opnieuw ook bloemen en planten aanbieden met inachtneming van de maatregelen van social distancing. Handelszaken die enkel bloemen en planten verkopen blijven als 'niet-essentiële' handelszaken gesloten, al kunnen ze online wel actief zijn.

5 reacties

  • Charles Noppe

    4 jaar geleden
    Ik vind het de stomste maatregelen. Ze kunnen nu al niet de niet noodzakelijke verplaatsingen tegen gaan. We zullen nu allemaal samen eens bloementjes gaan kopen. Dat is nogal levensnoodzakelijk. De boerenbond heeft het weer goed gepresteerd. Lobbying is dus nog steeds goed.
  • Rudy Dejonge

    4 jaar geleden
    Zo zot of dat het groot is Als ik mijn planten ga kopen heb ik nooit met 3 of 4 in het magazijn gelopen maak het verschil met enkel planten en winkels die alles verkopen bedankt Rudy Dejonge
  • Tina Colpaert

    4 jaar geleden
    Ipv bloemen te vernietigen zie artikel over bloemisterijen zouden ze beter uitdelen!
  • RONNY HOLSBEEK

    4 jaar geleden
    Deze maatregel slaat nergens op. Nu mogen de winkels , in het bijzonder de Aveve-wînkels naast levensmiddelen voor mens en dier ook bloemen en planten gaan verkopen. Maar die winkels verkopen meer dan dat alleen, oa ook meststoffen . Wat dan met de tuincentra die hetzelfde verkopen behalve dan geen voedingsmiddelen voor mens en dier. Die mogen dan wel niet open doen. Wat is dat nu voor gezever. Of is de nood regering bezweken onder de druk van de Boerenbond waar ze vriendjes heeft.
  • dieter devreze

    4 jaar geleden
    Voila gedaan voor mij met de bloemenkleinhandel. Ik koop vanaf nu alles in aveve. Die willen ten minste nog verkopen.