Donald Trump.
Volledig scherm
Donald Trump. © Photo News

WHO voorspelt dat Amerika nieuw epicentrum van pandemie wordt, Trump wil strenge maatregelen “heel snel” terugdraaien

In de Verenigde Staten stijgt het aantal mensen dat met het nieuwe coronavirus besmet is explosief. Het land steekt binnenkort mogelijk Europa voorbij en is op weg om het nieuwe epicentrum van de pandemie te worden, waarschuwt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Gisteren liet president Donald Trump echter verstaan dat hij de strenge maatregelen zo snel mogelijk wil terugschroeven.

29 reacties

  • Michael Verveckken

    4 jaar geleden
    Karel Tichman, Ja de VS heeft meer inwoners dan Italie. Als je diezelfde logica doortrekt zouden er in China meer slachtoffers moeten vallen dan in de VS en Italie.
  • George Verbeek

    4 jaar geleden
    Trump gaat het land verder in de afgrond storten. De mensen hebben de leiders die ze verkozen hebben, dus ze moeten maar met de gevolgen leven dan.
  • Kristine Delacourt

    4 jaar geleden
    Ik geef hem nog een week. Tegen dan zijn er zodanig veel zieken en doden dat hij heel ferm terug zal krabbelen. Zoals de Engelsen en de Hollanders die ook dachten dat ze het beter wisten.
  • Frank Gosse

    4 jaar geleden
    IddPhilippe Deckers , zoveel nuchter verstand en daadkracht dat hij de afgelopen 14 dagen al elke dag een andere en tegenstrijdige boodschap heeft verkondigd. De man is een waar genie
  • Paul Geeraerts

    4 jaar geleden
    Zijn 6 resorts moeten natuurlijk blijven draaien hé. Hij zet zijn persoonlijk geldgewin boven de nationale gezondheid dat, voor een president, toch zijn eerste bekommernis zou moeten zijn.