AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump: “Er zullen nog meer mensen sterven als maatregelen niet worden opgeheven”

De Amerikaanse economie lijdt enorm onder de coronaviruspandemie. Zolang er zulke strenge maatregelen van kracht blijven om de verspreiding van het virus in te dijken, kan de economie niet hervatten en dat baart Trump meer zorgen dan het steeds toenemende aantal besmettingen en doden in zijn land. 

124 reacties

  • Jacques-Philippe Leclerc

    4 jaar geleden
    In hun queeste naar het aardse paradijs, zijn vele in Amerika beland. De natuur is er zo overweldigend als de bewoners eerlijk en gastvrij zijn. Het is een land waar alles mogelijk is om iets van je leven te maken, zonder enige bemoeienis van een of andere ambtenaar. Waar mensen zich door een onzichtbare hand worden geleid, om iets na te streven in echte vrijheid dat verder en buiten hun bedoelingen ligt. Dit is het Amerika wat ik ken, het is een speciaal land zonder enige twijfel.
  • Jens van den Broeck

    4 jaar geleden
    Tenminste nog één die het snap. Let op m'n woorden, België gaat dit ook doen, maar pas wanneer de schade al té groot is.
  • De Buyser Koen

    4 jaar geleden
    Trump wil kost wat kost zijn economie weer op gang krijgen om de beurscijfers de hoogte in te jagen. Hij weet heel goed dat een slechte economie zijn doodsteek is voor Trump II.
  • imke de meester

    4 jaar geleden
    het leven primeert, zonder levens ook geen comsumptie, economie is geld, Als Trump alleen aan zijn economie denkt en niet aan de mensen dan gaat hij nog veel meer verliezen, begrafenis ondernemer is ook economie. Trump is een grote egoist.
  • Leo Mariën

    4 jaar geleden
    Deze situatie is erger dan veel mensen vermoeden. Momenteel pompt men wereldwijd honderden miljarden dollars per dag in de markt en waarschijnlijk is ook dat nog niet genoeg. We zitten momenteel in een gezondheidscrisis die ook een economische crisis met zich meesleurt. Als niets meer werkt zal er zeker een bankencrisis volgen, ook landen zullen omvallen. Men kan lachen met Trump maar zonder economie wordt een Euro of dollar biljet minder waard dan uw WC papier. Toch eens even nadenken, niet?