Dany Verstraeten
Volledig scherm
PREMIUM
Dany Verstraeten © BELGA

Dany Verstraeten, VTM-baken van vertrouwen in barre crisisperiode: “Boeiende tijden? Dit had ik liever niet meegemaakt, hoor”

ShowbizzThuiswerken zit er voor hem niet in. Maar klagen hoor je Dany Verstraeten (64) niet doen. De man die al decennialang de ene crisis na de andere verslaat vanuit de ‘VTM Nieuws’-studio, probeert er z’n cool bij te bewaren: “Al wind ik me wel op, wanneer ik mensen zie die dit nog altijd niet au sérieux nemen.”

3 reacties

  • Elise Van Damme

    4 jaar geleden
    Een van de beste nieuwsankers aller tijden.Dit mag ook eens gezegd worden.Bedankt Danny
  • Lucrece Forrez

    4 jaar geleden
    een pracht mens altijd mooi nieuws brengen trouwens ze mogen zeggen wat ze willen VTM is top op informatie duidelijkheid en altijd mooi gebracht ! Allen proficiat
  • Loesje Vranken

    4 jaar geleden
    Inderdaad, Dany doet dat heel goed ! Heb al meerdere malen gezien dat hij zich erg moest bedwingen om geen tranen te krijgen.Hij beseft volledig hoe gevaarlijk corona is voor de mensheid. Zelfs zijn stem begint som te breken bij life intervieuws, dit omdat hij volledig beseft waar de mensheid in beland is.Dany brengt altijd het nieuws met gevoel en op de juiste manier. Proficiat Dany, doe zo verder !