BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Discussie over hoe het nu verder moet met competitie wordt lastig vandaag: “Ermee ophouden? Dan gaan we lotje trekken, hé”

Jupiler Pro LeagueDe Pro League buigt zich vandaag bij een conferencecall over de afloop van de competitie. De topclubs zijn het niet eens. Ophouden? De laatste speeldag afwerken? Toch nog play-off 1 in een of andere vorm? Zoveel hoofden, zoveel zinnen. “En zoveel ego’s”, aldus een topper binnen de Pro League, die niet weet of hij moet lachen of huilen.

39 reacties

  • Jo Maes

    4 jaar geleden
    De laatste match zou nog gespeeld moeten worden en de bekerfinale, eventueel zonder publiek, zodat er een eerlijke correcte rangschikking is, zonder play-off’s. Voor de europese plaatsen, de rangschikking volgen, zoals in de tijd voor de play off’s,
  • frans ornelis

    4 jaar geleden
    lotje trekken dat weet ge al wie er goed zal uitkomen dat zal wel achter de schermen geregeld worden
  • Ilse Verlinden

    4 jaar geleden
    Geen probleem, Dirk Tuymans. Als we de miljoenen van de CL krijgen, is het ok voor mij...... Iedereen met een beetje verstand weet immers wel wie de beste ploeg was dit seizoen.
  • Leslie Fruythof

    4 jaar geleden
    Vic Lenaerts,5 maal tegen elkaar spelen,tegen uw eigen kan je niet spelen.
  • Vic Lenaerts

    4 jaar geleden
    Laat de zes eersten dan maar zes maal tegen elkaar spelen , in de 1A super reeks we zullen het eens zien hoelang ze het zullen volhouden die geldzakken van bestuurders.