Minister Steven Mnuchin.
Volledig scherm
Minister Steven Mnuchin. © Photo News

Amerikaanse overheid bereikt akkoord over economisch steunpakket van 2.000 miljard dollar tegen coronacrisis

Republikeinen en Democraten in de Amerikaanse senaat hebben een akkoord bereikt met het Witte Huis over een steunpakket van 2.000 miljard dollar (1.850 miljard euro) voor de economie. Dat moet de gevolgen van de coronacrisis counteren. Er gingen vijf dagen van intensieve onderhandelingen aan vooraf.

13 reacties

  • Jos Vandenbergh

    4 jaar geleden
    50miljard dollar voor de luchtvaart te steunen een paar maanden geleden deed deze president actie tegen airbus omdat ze zogezegd gesteund waren door EU. Blijkbaar mag het nu opeens wel aks het USA vliegtuigmaatschappijen zijn,we noemen dit double standaards of selectief geheugen
  • Lisette Theunis

    4 jaar geleden
    Geld om het Corona virus te bedwingen ? Het enigste wat bankiers toe in staat zijn is massaal geld bijprinten en scluld opkopen. De geest is uit de fles.
  • william anthuenis

    4 jaar geleden
    Waar blijft de Europese Centrale Bank (ECB) met haar steunmaatregelen? De Europese autoriteiten hebben blijkbaar niet van het coronavirus gehoord. Het blijft in elk geval oorverdovend stil van die kant.
  • Bruno Melotte

    4 jaar geleden
    Monopoly!! En maar drukken, wat is America eigenlijk echt waard? NIETS Belgie ook niet , of vlaanderen zou moeten kunnen afscheuren van de Waalen. Er zijn maar echt weinig landen die een waarde hebben. We leven in een Bubble.
  • Jens Peeters

    4 jaar geleden
    Volgens de WHO was het niet overdraagbaar tussen mensen. Niet teveel waarde aan hechten.