ACV Wiekevorst
Volledig scherm
© ACV Wiekevorst

Goede doelen zien inkomsten wegvallen door coronacrisis

De coronacrisis is een streep door de rekening van de goede doelen, zo waarschuwt de organisatie Donorinfo woensdag. Enerzijds bemoeilijken de maatregelen om het virus in te dammen de werking, anderzijds drogen de inkomsten op. Bijvoorbeeld omdat campagnes wegvallen of benefiets niet doorgaan.

5 reacties

  • Jelle Detavernier

    4 jaar geleden
    Wij hielden een snoepverkoop voor onze vzw en deze is ook voor een groot deel in het water aan het vallen. We denken er aan ons snoep die niet verkocht is weg te schenken in de plaats. Zo kunnen we misschien kinderen die in het ziekenhuis blij maken.
  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Het is misschien een goede oefening voor al die 'goede doelen' : zorg ervoor dat van alle ontvangen middelen het grootste deel niet naar de organisatie gaat maar naar diegenen die die middelen nodig hebben.
  • Fernand saegerman

    4 jaar geleden
    Gelieve eerst het maandloon te laten zien van al graaiers die verantwoordelijk zijn voor die 250 instellingen ik ben er zeker van dat iedereen zijn beugel zal sluiten.Het is niet de kleine man die moet geven maar degene met al hun grote wedden in deze organisaties.
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    Bij de vele goede doelen kunnen nu misschien de bestuurders een duit in het zakje doen. sommigen verdienen veel te veel
  • Lucas Vissers

    4 jaar geleden
    Ons goede doel is nu het Corona monster te verslagen !