Van Ranst vreest dat voetbalseizoen voorbij is: “Misschien nog bekerfinale zonder fans, maar competitie is moeilijk te redden” - Pro League wacht af

Belgisch voetbalMarc Van Ranst ziet het somber in voor dit voetbalseizoen. Volgens de viroloog zullen massa-evenementen nog lang vermeden worden, wat het afwerken van de Belgische competitie quasi onmogelijk maakt. “De competitie echt redden zal moeilijk zijn.”

34 reacties

  • Frederik Janssens

    4 jaar geleden
    Anderlecht kampioen
  • Wilfried Ingels

    4 jaar geleden
    Voetbal wie ligt daar nu wakker van In deze tijden.Ze zullen geen honger hebben.Als er geen inkomsten zijn zullen straks ook niet meer rijkelijk betaald worden.Iedereen moet maar inleveren ook onze ministers.Of niet?
  • Bruno Misseeuw

    4 jaar geleden
    Mr Van Ranst blijf bij uw leest en ga uw collega’s gaan helpen in uw labo, die duidelijk overwerkt zijn en zorg er eerst en vooral dat de test capaciteit opgedreven wordt. Trop is teveel en teveel is trop .. We hoeven echt niet nu over alles en nog wat uw mening te horen en zeker niet in de media ! Dank U
  • William Vanlaer

    4 jaar geleden
    De simpelste en eerlijkste manier in de Jupiler league 19 - 20 zou zijn om de resterende wedstrijden achter gesloten deuren te spelen,alsook de bekerfinale.
  • tom floor

    4 jaar geleden
    Geen play off's meer te spelen. Indien het nog kan zou de laatste speeldag nog moeten doorgaan. Zo niet, huidige stand is de einstand. Kwalificatiepremies van de UEFA te verdelen onder de eerste 7, (play-off1 teams en de best gerangschikte van de play off 2 ploegen). Kan finale play off 2 niet doorgaan, dan 2 stijgers (Beerschot en OHL) en 2 dalers (Oostende en W Beveren). Bekerfinale gaat door, eventueel ipv supercup)