Radja Nainggolan en Claudia Lai.
Volledig scherm
Radja Nainggolan en Claudia Lai. © RV

Radja Nainggolan over ziekte van zijn vrouw Claudia: "Bang om haar te besmetten, maar het ergste is achter de rug”

VoetbalClaudia Lai, de vrouw van Radja Nainggolan, blijft moedig verder knokken tegen kanker. Maar makkelijk is de situatie door de coronacrisis allerminst. Dat beaamt Nainggolan in een gesprek met Kat Kerkhofs op de Instagram-pagina van televisiezender VIER.

2 reacties

  • Richard Tolenaars

    4 jaar geleden
    Beterschap met je vrouw Radja.
  • dirk govaerts

    4 jaar geleden
    hou vol en veel sterkte
  1. “Coucke is bedrogen”: Van Holsbeeck en Henrotay naar correctionele rechtbank voor gesjoemel bij verkoop Anderlecht
    15

    “Coucke is bedrogen”: Van Holsbeeck en Henrotay naar correctio­ne­le rechtbank voor gesjoemel bij verkoop Anderlecht

    De Brusselse raadkamer heeft beslist dat voormalig Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck, ex-CEO Jo Van Biesbroeck en makelaar Christophe Henrotay zich voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor gesjoemel bij de verkoop van RSC Anderlecht aan Marc Coucke in 2017. Ex-voorzitter Roger Vanden Stock, ex-clubadvocaat Luc Deleu en de advocatenkantoren Clifford Chance en Van Landuyt en Vennoten zijn vrijgesproken. “Een grote opluchting”, reageert Deleu: “Ik geloof ook in de goede trouw van Roger Vanden Stock.”
  2. “Als Club de titel pakt, is dat eigenlijk niet fair”: Marc Degryse uit aan vooravond van belangrijke zondag twijfels bij systeem
    PREMIUM
    168

    “Als Club de titel pakt, is dat eigenlijk niet fair”: Marc Degryse uit aan vooravond van belangrij­ke zondag twijfels bij systeem

    Daar is de volgende speeldag in de Champions’ Play-Offs al. Alle matchen van speeldag 6 worden morgen afgewerkt. Marc Degryse zal op het puntje van z'n stoel zitten om Racing Genk-Club Brugge (13u30), Cercle Brugge-Anderlecht (16u) en Union-Antwerp (18u30) te volgen en blikt al eens vooruit. “Dat Club nog kans maakt op de titel, toont de ‘zottigheid’ van de play-offs aan”, zegt onze huisanalist, die “twijfels" ziet bij Anderlecht. En wat verwacht hij nog van Union?