Repro BVDH
Volledig scherm
© Repro BVDH

Compensatie tot 27 euro per dag en per kind voor kinderopvang

Onthaalouders en crèches krijgen een vergoeding tussen de 17,5 euro en 27 euro per dag en per kind om hun inkomensverlies te compenseren. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) bekendgemaakt.

6 reacties

  • Fernand saegerman

    4 jaar geleden
    Al wat onder de bevoegdheid van de CD&V- is word altijd goed betaald zoals onthaal gezinnen van de jeugdzorg daar ontvangen ze 1000,00 euro per kind in de maand de belgen zullen wel werken en de ministers kunnen ons geld met veel lof buitensmijten.
  • Rudy Raes

    4 jaar geleden
    Meer dan terecht als je ziet wat economisch werklozen krijgen is dit een peuleschil en het kan perfect gecontroleerd worden want ook onthaalouders werken nu verplicht elektronisch voor de aanwezigheden .
  • Havoc Vandamme

    4 jaar geleden
    eens updatje voor sommigen , onthaalouder krijgt geen pensioen , geen uitkering (stempelen),geen maand elektr. en gas gratis en had dus geen inkomen maw 0.0 euro.indien geen kinderen (want veel met kinderen zijn thuis 70pct betaald.Ook moeten ze 11uur per dag verplicht open zijn . Dus meer dan terecht vind ik.Ze nemen ook risici om dagelijks veel volk over de vloer te krijgen wat in deze tijden geen cadeau is in verband met besmetting voor eigen gezin , zoals alle mensen in de zorg .
  • Katia Blancmont

    4 jaar geleden
    Premies en compensaties swingen de pan uit. Plots is er geld voor alles en nog wat. De belastingbetaler zorgt later wel voor de recup van dat alles.
  • Gilbert Geldof

    4 jaar geleden
    CD&V is ondanks de crisis al in verkiezingsmodus. Min. Muylle die 4000 euro geeft per gesloten zelfstandige, Beke die nu ook al met geld smijt. Het kan niet op! Demir (N-VA) met de energiefactuur. Eén groep blijft weer in de kou staan ... de gepensioneerden. Of toch niet, die mogen/moeten zo vlug mogelijk het virus op doen en sterven zodat ze minder geld kosten.