Reuters
Volledig scherm
© Reuters

Engie soepel met afbetalingen

Klanten die als gevolg van de coronacrisis moeilijkheden ondervinden met het betalen van hun stroom- of aardgasrekening, kunnen bij Engie op de nodige soepelheid rekenen. Dat zegt een woordvoerster van het bedrijf, veruit de belangrijkste speler op de energiemarkt in ons land.

0 reacties

  1. NAVO-topmilitair spreekt Belgisch parlement toe: “Hele samenleving moet zich voorbereiden op oorlog”
    PREMIUM
    167

    NA­VO-topmili­tair spreekt Belgisch parlement toe: “Hele samenle­ving moet zich voorberei­den op oorlog”

    “De oorlog is terug in Europa. Of we dat nu leuk vinden of niet.” Met die uitspraak riep admiraal Rob Bauer, voorzitter van het Militair Comité van de NAVO, in de Belgische Kamercommissie Defensie dinsdag op tot meer aandacht voor de dreiging. De Nederlandse topmilitair had ook een duidelijke boodschap voor België: “Jullie halen de NAVO-doelstellingen van 2021 niet eens, en die van 2025 liggen nóg hoger.”
  2. 120 steken met een schroevendraaier dient campingdoder Carlos Van Deun (44) zijn Nancy (39) toe: “Nu word ik niet meer vernederd of verkracht”
    PREMIUM

    120 steken met een schroeven­draai­er dient campingdo­der Carlos Van Deun (44) zijn Nancy (39) toe: “Nu word ik niet meer vernederd of verkracht”

    Gruwelijk toegetakeld: zo vindt een 18-jarige jongeman zijn moeder Nancy Hendrickx (39) uit Deurne terug, op Camping Bergheide in Lichtaart. In blinde razernij heeft haar 44-jarige echtgenoot Carlos Van Deun uit Schilde haar gedood met een schroevendraaier. 120 steken krijgt de vrouw te verwerken. “Dwars door het oog tot in de hersenen, en door de neus waren dodelijk.” Zaak snel opgelost? Dat niet. Want waar is het moordwapen naartoe? En waaróm zijn de stoppen bij Van Deun doorgeslagen? Het onderzoek van de speurders maakt veel duidelijk... en dan is Carlos Van Deun plots door een gerechtelijke flater op vrije voeten.
    Antwerpen, Kasterlee, Schilde