rv
Volledig scherm
© rv

Pelé laat nog eens van zich horen: “Cristiano Ronaldo is op dit moment de beste speler ter wereld”

Buitenlands voetbalDe Braziliaanse voetballegende Pelé heeft nog eens van zich laten horen. Op het Youtube-kanaal Pilhado vertelde hij dat Cristiano Ronaldo op dit moment de beste speler ter wereld is. “Maar er is maar één Pelé, daar zal nooit een tweede van verschijnen.”

3 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Heel simpel wie de beste van de wereld is. Bekijk de statistieken van alle voetballers, zet ze naast elkaar en men ziet wie de beste voetballer aller tijden is. Messi en C.Ronaldo hebben nog nooit een WK gewonnen, maar statistisch gezien staan Messi en C.Ronaldo op 1 & 2. Mijn favorieten waren Cruyff en George Best. Ook zij wonnen never nooit een WK of EK. Dan nog kan men een hele grote voetballer zijn.
  • jean battheu

    4 jaar geleden
    Ronaldo heeft veel aanzien en bewondering enkel en alleen in de voetbalwereld. Onze Belgische chirurg moreels die heeft de bewondering en het respect van gans de wereld ! En daar kan Ronaldo nog geen tipje aan zuigen.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Sorry maar hij bedoelt wel Messi waarschijnlijk.Ronaldo zeer zeker niet ,heb die nog nooit 2 tot 4 man zien voorbij gaan en scoren ,Messi daartegen doet het regelmatig