Studenten aan de UGent.
Volledig scherm
Studenten aan de UGent. © photo_news

UGent wil vanaf 1 juni 40.000 studenten examens laten afleggen op campus, met respect voor social distancing

De UGent wil vanaf 1 juni meer dan 40.000 studenten op haar campussen examineren. “Er wordt een volledig nieuwe examenplanning uitgewerkt, waarbij social distancing in elke examensituatie wordt gegarandeerd”, zegt de universiteit. Concreet zullen in de beschikbare examenlokalen drie examens per dag doorgaan, tussendoor worden de banken ontsmet.

2 reacties

  • Katia Mistianes

    4 jaar geleden
    Diploma's worden niet meer geapprecieerd door werkgevers, CV's worden amper gelezen door werkgevers. De meeste jobs worden uitgevoerd met de 'verkeerde' diploma's. Op elke werkvloer, moet elke werknemer van nul beginnen. Enkel vindingrijke werknemers, ongeacht hun diploma, leveren degelijk werk. Gebruik deze devaluatie van diploma's, nu de nood het hoogst is, en het moment er geschikt voor is. Change the system from within! Schaf examens af aub, nu het kan!
  • TieMoo Samson

    4 jaar geleden
    Als student mezelf ... ik ben nu niet in staat om te blokken ... prachtig dat er veel gebeurd op onderwijs vlak, maar velen van ons zitten in angst ... angst maakt je lam ... ik zit hier nu al een uur aan 1 pagina, vaak al starend en gedachten die naar overal gaan ... hopelijk wordt er ook rekening gehouden met de mentale kant van dit alles