Kris Roman verschijnt geregeld op de Russische staatstelevisie om daar zijn zegje te doen over het verval in het Westen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kris Roman verschijnt geregeld op de Russische staatstelevisie om daar zijn zegje te doen over het verval in het Westen. © RV

Belgen helpen Rusland angst te zaaien met fake news over coronavirus

Het is een niet te stoppen monster, de Russische propagandamachine die ‘fake news’ over het Westen uitstort om angst en verdeeldheid te zaaien. Ook over het coronavirus draait die machine op volle toeren — en daar werken zelfs Belgen aan mee, zo heeft Het Laatste Nieuws ontdekt.

14 reacties

  • Etienne Derycker

    4 jaar geleden
    Misschien moeten we hem het etiket van 'Spion' op kleven. Kan de veiligheidsraad daar niet een stokje voor steken en die man zijn reisvisum inhouden?
  • Frank Louman

    4 jaar geleden
    Rusland sluit nu ook cafe's en restaurants. Zoveel voor de tijdig genomen maatregelen. En ik blijf het zeggen , ga er wonen en werken als je denkt dat het beter is. Want wonen en werken in een land waar de munt zo gedevalueerd van is is plezant.
  • fernand dhont

    4 jaar geleden
    de EU is een dikke zero op alle gebied voor haar bevolking, maar eens dit voorbij zal zijn dan gaan ze terug in actie gaan en dan zullen ze het wel weten
  • Joël Versin

    4 jaar geleden
    Ondanks we in een globalistische wereld leven, lezen we enkel nieuws vanonder de kerktoren, media is als de pastoor van vroeger, maar dan zonder een bisdom.
  • Regis Desmet

    4 jaar geleden
    Niet alleen Rusland maar ook China helpt Italië, de logge EU, het allegaartje afgedankte politici is niets, kan niets en word niet