Photo News/Instagram - Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Photo News/Instagram - Fotomontage HLN

Burgers maken zich steeds meer zorgen: “Waarom worden beroemdheden veel sneller getest op corona dan wij?”

CelebritiesMet bijna 500.000 bevestigde gevallen wereldwijd hoeft het niet te verbazen dat steeds meer Hollywoodsterren, royals en andere beroemdheden naar voren treden om te melden dat ze getroffen werden door corona. Eerst was er Tom Hanks, dan Idris Elba en prins Albert van Monaco, en zopas bleek ook dat de Britse prins Charles positief heeft getest op het virus. Dit doet vooral bij burgers in Europa en de VS heel wat vragen rijzen: hoe kan het dat beroemdheden wél uitvoerig getest worden op corona, terwijl dat voor ‘het gewone volk’ haast onmogelijk lijkt?

28 reacties

  • Ludovic De Beuckeleer

    3 jaar geleden
    het geld. maar het zijn ook de eerste die gaan lopen als er iets schort in het land.
  • Marc Vlecken

    4 jaar geleden
    Moet die vraag nog gesteld worden? Money rules the world.
  • Louis Heyens

    4 jaar geleden
    omdat jullie, net als ik, maar gepeupel zijn en daar zijn er meer dan genoeg van. Maar celebrities, excellenties, en VIP's dat is pas speciaal volk want die hebben véél geld en daarin verschillen ze van U en mij en daarom krijgen ze uiteraard een voorkeursbehandeling of wat had je gedacht ....
  • Jean Petermans

    4 jaar geleden
    Wel... Om dezelfde redenen dat voetballers bij een blessure ook dadelijk onder MRI gaan en de gewone burger weken of zelfs meer moet wachten.
  • Wim Winne

    4 jaar geleden
    Ja wat hadden ze verwacht met hun gezondheid systeem