Harry Styles
Volledig scherm
Harry Styles © Photo News

Harry Styles schrijft erop los in zelfquarantaine

CelebritiesHarry Styles maakt nuttig gebruik van de extra tijd die hij heeft. Nu de zanger vanwege de coronacrisis thuiszit, heeft hij alle rust om aan nieuw materiaal te werken. “Ik ben zoveel aan het schrijven”, zegt Harry in de Apple Music-podcast van Zane Lowe.

0 reacties

  1. Voormalige leerkrachten van Taylor Swift vol lof over popzangeres: “Ik heb haar haar eerste zangsolo gegeven”
    celebrities

    Voormalige leerkrach­ten van Taylor Swift vol lof over popzange­res: “Ik heb haar haar eerste zangsolo gegeven”

    De gepensioneerd leerkracht Barbara Kolvek is supertrots op haar leerling Taylor Swift. Ze gaf muziekles aan de popster in de lagere school Wyndcroft in Pottstown, Pennsylvania. “Ze was altijd gedichten aan het schrijven, zelfs tijdens de muziekles terwijl dat eigenlijk niet mocht”, lacht Kolvek. De lerares gaf Swift haar eerste zangsolo. Ook Heather Brown spreekt vol lof over haar voormalige leerling. “Alles wat ze aanraakt, verandert in goud. Ik ben zo benieuwd wat er nog volgt”, vertelt ze trots.
  2. KIJK. Hollywood-hartenbreker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”
    CELEBRITIES

    KIJK. Hollywood-hartenbre­ker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”

    Er vielen heel wat monden open tijdens de première van de nieuwe film ‘Poolman’ in Los Angeles. Acteur Chris Pine stapt er de rode loper op met een heel andere look dan we gewoon zijn van de acteur, die anders altijd strak in het pak zit. Pine heeft nu lange haren en een verwilderde baard. Hij koos ook voor een korte short en een ‘I love L.A.’-T-shirt. “Er komt een punt in je leven dat je geen ‘fuck’ meer geeft over anderen hun mening en dat je aandoet waar je zin in hebt. Ik zit duidelijk op dat punt”, verklaart de Amerikaanse acteur.