Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bijna 50 procent minder auto's op de weg sinds start coronacrisis

Sinds de coronacrisis staan er nog amper files op de Belgische wegen. Vlamingen werken massaal van thuis en gaan niet meer de weg op. VRT Verkeer en Be-Mobile - de verkeerspartner van de VRT - hebben voor het eerst cijfers van voor en na de invoering van de quarantainemaatregelen.

13 reacties

  • Kurt Bourdeaux

    4 jaar geleden
    Raf, tegenwoordig kan veel van op afstand thuis gedaan worden. Waarom zouden medewerkers van bvb een verzekeringskantoor daar effectief allemaal aanwezig moeten zijn?
  • Robert Boxtaele

    4 jaar geleden
    Het verkeer op de wegen die geen autostrade zijn is duidelijk met veel meer dan 50% afgenomen, zelfs tijdens de spitsuren.
  • Bart Denys

    4 jaar geleden
    50% is toch weinig als iedereen thuis moet blijven?
  • Patrick Verbelen

    4 jaar geleden
    We zullen maar geloven dat Vlamingen massaal van thuis uit werken, daarom dat er momenteel meer dan een miljoen technische werklozen zijn.
  • Tom De Bondt

    4 jaar geleden
    @Toon Schouteden : ik moet thuiswerken managen en faciliteren, het gaat wel, er wordt zo goed als mogelijk gewerkt maar er is toch een flinke productiviteitsverlies. Een gewone vergadering vs Teams (de hype van nu), 20 minuten om te zorgen dat iedereen vertrokken is. Rampzalig qua tijdsverlies!