Donald Trump en Xi Jinping schudden elkaar de hand tijdens een meeting van de G20 in Osaka (Japan) vorig jaar.
Volledig scherm
Donald Trump en Xi Jinping schudden elkaar de hand tijdens een meeting van de G20 in Osaka (Japan) vorig jaar. © Reuters

VS en China werken volgens Trump nauw samen in strijd tegen coronapandemie

“De Verenigde Staten en China werken nauw samen in de strijd tegen de pandemie van het coronavirus”, aldus de Amerikaanse president Donald Trump na een telefoongesprek met de Chinese president Xi Jinping. Ook de Chinese president heeft na het gesprek gewezen op de nood tot eenheid tussen beide landen tegen Covid-19.

8 reacties

  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    Als hij hulp nodig heeft kan Trump wel buigen. Zeker nu net voor de verkiezingen. Toch blijft hij met corona lachen als "chinees virus". In plaats van het land voor te bereiden moet hij weer een schuldige vinden!! Dikke nul is hij en zal hij blijven.
  • Vloebergs Jan

    4 jaar geleden
    Gisteren reageerde Mike Pompeo nog dat China crusiale info achterhield etc bende zeveraars.
  • Lisette Theunis

    4 jaar geleden
    De Chinezen leveren de inkt en het papier. Donald zal het al geld printen wat goed is voor zijn geweldige economie en aandelenbeurs te laten draaien..
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Dat beweert hij over alles. Ik heb nauwe banden met ..., werk nauw samen met ..., ben enorm bevriend met ..., ik ken alle ceo's ter wereld, iedereen die ik tegenkom vindt dat ik meer af weet dan wie dan ook binnen hun expertise, ... Holle woorden van een president die denkt dat alles een tv-show is waar hij de ster in speelt en aldus niets kan mislopen volgens zijn eigen script.
  • Peter De Sutter

    4 jaar geleden
    Het grote probleem met trump is dat hij zijn eigen leugens blijft geloven!