Marc Coucke.
Volledig scherm
Marc Coucke. © PN en 'Blijf in uw Kot'

Marc Coucke: “Sommige Anderlecht-spelers leverden spontaan meer dan één maandloon in”

Belgisch voetbalMarc Coucke hoopt dat er geen overhaaste beslissing valt over hoe het verder moet met onze Belgische competitie. “Het zou zonde zijn om er nu voor te kiezen dat we de competitie afsluiten en we binnenkort te horen krijgen dat ze internationaal hebben besloten om wél te hervatten”, zegt hij in het VTM-programma ‘Blijf in uw Kot’. De Anderlecht-voorzitter gaf ook mee dat sommige spelers spontaan meer dan één maandloon inleverden.

24 reacties

  • LUC DEFORCE

    4 jaar geleden
    Amaaaai inleveren van een maandloon ,ze zullen moeten schuifkaas eten .
  • Johan Swinnen

    4 jaar geleden
    De Gezondheid van de mensen telt niet voor Mr. Coucke , enkel eigen belang, zijn centen dus. Al eens aan de supporters gedacht : geen play off , hoe gaat u dat vergoeden
  • Marc Van der Vloedt

    4 jaar geleden
    Daar hebben wij toch geen bal aan en de sociale zekerheid ook nog altijd evenmin. De circusnummers beginnen elkaar in ijl tempo op te volgen. De kleinere "elite" (van Vlaamse makelij, bodem en "staatshervormers") begint te spartelen.
  • Jean-marc Geirnaert

    4 jaar geleden
    Zowel bij Coucke (Rsca) als bij Croonen (rc genk) gaat het erom de laatste strohalm te grijpen om volgend jaar Europees voetbal te spelen. Moesten die 2 ploegen volgend jaar Europees kunnen spelen, dan was de zaak al lang beklonken. Nu halen ze drogredenen aan en primeert het “grote geld” op de gezondheid van hun spelers.
  • Erik Audenaert

    4 jaar geleden
    Hoeveel levert Van Eetvelt en Vandenhaute en hijzelf in ?