MAggie De Block
Volledig scherm
MAggie De Block © BELGA

Maatregelen worden goed opgevolgd volgens Maggie De Block, “maar het kan nog beter"

De strenge maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in ons land zijn twee weken verlengd, en gelden nog zeker tot en met 19 april. Tot dan “moeten we blijven evalueren”, zegt minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) bij VTM NIEUWS.

21 reacties

  • nico Delaruelle

    4 jaar geleden
    Is er al nieuws over het "uitstel van de afbetaling?
  • Hendrik Patyn

    4 jaar geleden
    Nu nog een nieuwe minister van volksgezondheid, en het gaat goed komen. Hoe de onbekwame MDB Goossens tegenspreekt, een schande, ze begaat de ene blunder na de andere. Net zoals de mensen van de luchthaven naar huis sturen en zeggen blijf 2 weken in uw kot, ipv ze eerst te testen... Dan nog het tekort aan maskers na er 600000 te hebben weggegooid, moest iedere Belg een masker hebben, dan waren er veel minder besmetting, maar ja dan wordt haar blunder nog uitvergroot...
  • Hugo casteels

    4 jaar geleden
    de twijfels komen niet zozeer van de NVA, maar van de minister zelf, het crisiscentrum en de virologen, die niet altijd eenduidig communiceren.
  • Mario Bocque

    4 jaar geleden
    Misschien eens babbelen met je collega's van NVA want die strooien veel twijfels rond de laatste tijd bij de bevolking en alles eens duidelijk stellen voor de bevolking.
  • Michel Van Limbergen

    4 jaar geleden
    Inderdaad, als zij met onmiddelijke ingang door een doortastent en bekwaam iemand vezvangen wordt!