Joel Hoylaerts - Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts - Photo News

KV Oostende stelt zich vragen bij schuld van ruim 6 miljoen euro aan Marc Coucke: “Dit is te gek voor woorden”

KV OostendeNiet alleen duwt Marc Coucke ­volgens KV Oostende zijn eigen ­overnemer door, ook stelt de ­kustploeg de schuldenberg van 6,2 miljoen in vraag: “Dit is te gek voor woorden”, klinkt het aan zee.

25 reacties

  • Roland Borny

    4 jaar geleden
    Voor Coucke telt alleen geldgewin! Nu opnieuw in tijd van corona, competitie mag niet stilgelegd want je weet nooit dat Anderlecht nog wat kan verdienen mits...en Anderlecht=Coucke zijn portefeulle..'.
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Albert dat is een serieuze lapsus van u hoor ! Coucke heeft bij Club nooit in de raad van bestuur gezeten maar is enkel lid geweest van de vzw. Gelukkig maar want zulke schijnheilige personen hebben wij niet van doen.
  • isabelle de crom

    4 jaar geleden
    Joris De Crom heerts kopen en dan lezen wat ze gekocht hebben, wat kunnen ze dom zijn in het voetbal. Leg het dan maar uit, als zaakvoerder, dat je voor je hobby meer loon betaald dan je betaald aan je beste werknemer. Die dan ook zorgt voor je inkomsten.
  • Marc Fonteyn

    4 jaar geleden
    Coucke is een zakenman en wil geld zien. Dat Anderlecht maar op zijn tellen past of hij lapt daar ook iets.
  • fre cordier

    4 jaar geleden
    Begint die Coucke op droog zaad te zitten? Wat is nu 6 miljoen voor iemand die 1,5 miljard gekregen heeft voor zijn fabriek van shampoo?