Marianne
Volledig scherm
Marianne © VRT

Voor heftruckchauffeur Marianne (61) is de geldprijs van ‘1 Jaar Gratis’ zeer welkom: “Ik zal ’t moeten rooien met een pensioentje van 540 euro...”

TV“Ik werk al van mijn veertiende, maar de overheid ziet dat kennelijk anders”, zegt ‘1 Jaar Gratis’-finaliste Marianne Haeck, alias de bloemiste die heftruckchauffeur werd. Als ze de Eén-quiz wint, ontvangt ze 70.000 euro. Het zou Mariannes leven er een stuk makkelijker op maken.

10 reacties

  • Dirk Tollens

    4 jaar geleden
    Marianne,proficiat heb wekelijks genoten van je deelname!Geniet met Andre en familie van de overwinning.Deed goed u na jaren nog eens terug te zien!
  • Marie Rose Van der Haeghen

    4 jaar geleden
    Proficiat Marianne , maar volgens mij is equador niet de ideale bestemming om orchideeën in het wild te zien , tenzij je naar een welbepaalde soort op zoek bent natuurlijk, Als het perse zuid Amerika moet zijn zou ik voor Costa Rica kiezen . Maar eigenlijk kan je de meeste varieteiten in het wild bewonderen in de Maleisische jungle of Borneo .
  • Mark Vrijdaghs

    4 jaar geleden
    Als ik met niet vergis bestaat er zoiets als een minimumpensioen en dat is bijna het dubbele van het aangehaalde bedrag.
  • van roy jozef

    4 jaar geleden
    Iedereen wil maar onderhouden worden door de staatskas.
  • Cor Vermonden

    4 jaar geleden
    Het toepasselijk gezegde, de grootste klagers hebben geen nood, het zijn zij die je niet hoort.