De bezorger smeerde spuug op het pakje dat hij afleverde.
Volledig scherm
De bezorger smeerde spuug op het pakje dat hij afleverde. © Twitter

Amerikaanse bezorger op staande voet ontslagen na spugen op pakketje: “Levensgevaarlijk tijdens coronacrisis”

Een bezorger van de Amerikaanse webwinkel Amazon is op staande voet ontslagen omdat hij op een pakketje spuugde dat hij afleverde op een adres in Los Angeles. Het bedrijf typeert de handelswijze van de man als “pure horror en extreem onverantwoordelijk en levensgevaarlijk tijdens de coronacrisis”. 

8 reacties

  • alain schils

    4 jaar geleden
    In het bericht staat dat hij mogelijk een straf krijgt. Een beginnende advocaat wint want de bewoners maken de fout door het pakket te reinigen en zo de sporen te verwijderen. De rechter heeft zich te houden aan de wet maar in dit geval kan hij toch een andere beslissing nemen omdat het duidelijk is via deze camerabeelden.
  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    Hier in Belgie vond justitie indertijd dat een agent die een klap in zijn gezicht kreeg een vorm van normale beroepsrisico dan zal spuwen in het gezicht waarschijnlijk ook bij het beroep horen. Trouwens zo' n lichte vergrijpen gaan waarschijnlijk binnen de drie jaar door jusititie behandeld worden. Als je weet dat de bomaanslagen in zaventem pas na vier jaar "klaar" zijn om behandeld te worden, dan weet je hier gaat nooit iets van komen. Sluit de ouders al eens op.
  • adri edith

    4 jaar geleden
    Ik ben enkele weken geleden toen de crisis net uitgebroken was maar de winkels nog niet gesloten, ook bespuugd door een man op straat. Sommige mensen zijn gewoon geschift.
  • Jos Dupont

    4 jaar geleden
    Goed dat hij ontslagen is ! Maar je moet onze eigen voetbal goden en wielrenners een zien rond spuwen op het voetbalveld en wielerkoers daar mag ook eens iets aan gedaan worden en het liefst met hoge boetes . Goden of niet, dus dit zal al zeker niet in de krant mogen komen .
  • paola nerozzi

    4 jaar geleden
    Goed gedaan drek ontslagen juist goed geen medelijden en moet ook op zijn cv komen waarom ontslagen die zal nooit meer een kans krijgen