Sonny uit 'Blind Getrouwd'.
Volledig scherm
PREMIUM
Sonny uit 'Blind Getrouwd'. © VTM

Sonny over z’n ‘Blind Getrouwd’-huwelijk met Laura: “Ik kan m’n eigen geluk toch niet op het spel zetten?”

ShowbizzHelemaal achteraan in het ‘Blind Getrouwd’-peloton: Laura (27) en Sonny (30). Hun huwelijk raakt maar niet op toerental, en dus voert die laatste een noodgreep uit. “Even weg van Laura, om te zien of dat enig gemis uitlokt”, verduidelijkt hij in Dag Allemaal. Maar er speelt nog wat anders mee: Sonny wil te allen prijze vermijden dat hij weer de man wordt die hij vroeger was.

9 reacties

  • Guido De deken

    4 jaar geleden
    Blind trouwen is dat wettelijk toegestaan ? Is dit geen schijnhuwelijk van 2 totaal wildvreemden, kennen elkaar totaal niet en hebben elkaar nog nooit gesproken ? Wat moeten Belgen hiervan denken die al jaren trachten te huwen met hun buitenlandse vriendin en oprecht verliefd zijn ? 2 maten en gewichten ?
  • rudi Dido

    4 jaar geleden
    brave gast dat jij dit zo lang volhoud , ze verdient je niet !
  • Frans Van Hoyweghen

    4 jaar geleden
    Noem mij één man die zijn vrouw door en door kent, geen enkele.
  • Walter Stassen

    4 jaar geleden
    Meest opvallend detail: Elke keer weer zijn het de vrouwen die de boel awkward maken, die moeilijk doen. En de mannen proberen zich in bochten te wringen om op zijn minst toch normaal en fatsoenlijk met elkaar om te gaan. Het valt me gewoon op...
  • Wilfried Frensch

    4 jaar geleden
    Blijkbaar weten sommige deelnemers aan het programma niet wat hen te wachten staat. Sonny je hebt groot gelijk om je geluk te laten primeren en te ontsnappen aan de grillige Laura. Wat mij betreft is deze dame niet klaar voor een relatie maar eerder om een bezoek te plannen bij een goede psycholoog om aan haar problemen te werken. Hou jullie sterk.