Gent-Wevelgem 2015 was er eentje voor de eeuwigheid.
Volledig scherm
PREMIUM
Gent-Wevelgem 2015 was er eentje voor de eeuwigheid. © Belga/Photonews

“Gert Steegmans, een vent van meer dan 80 kilo, met twee wielen van de grond de beek in zien waaien, dat vergeet ik nooit”

WielrennenEen koers voor de eeuwigheid, getuigenissen van drie Belgische hoofdrolspelers en een ingebeelde teletijdmachine. Meer heb je niet nodig om samen met Jens Debusschere, Jürgen Roelandts en Stijn Vandenbergh terug te keren naar de meest illustere Gent-Wevelgem ooit. Bestemming: 29 maart 2015. Nog één laatste richtlijn: de zonnekloppers onder ons nemen best een windjas mee.  

3 reacties

  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Dat was het jaar nadat Gert Steegmans geflikt door eigen ploeg, Gert moest weg bij Lefevere en men kon toch moeilijk de kampioen van België ontslaan. Boonen en ploegmaats reden als zotten de achter stand op Gert en vluchters toe maar het schelden weinig. Boonen kwam achter af nog wat komedie spelen dat er nog wel eens moest gepraat worden maar nooit niets meer van gehoord. Het rechtvaardige is wel geschied die dag ook Boonen werd geen Belgisch kampioen. Vanaf die dag nooit meer fan van Boonen.
  • Juan Alleman

    4 jaar geleden
    Heel mooi stuk!
  • François Nuyts

    4 jaar geleden
    Gert Steegmans , de man die door zijn ploeg geflikt werd in een Belgisch kampioenschap dat hij nooit kon verliezen .