Ook het Crisiscentrum (bij monde van woordvoerder Yves Stevens) benadrukt dat het beter is om elkaar niet te zien, maar het maakt een uitzondering voor partners “die al jaren een vaste relatie hebben en die beiden met dezelfde mensen in contact komen”.
Volledig scherm
Ook het Crisiscentrum (bij monde van woordvoerder Yves Stevens) benadrukt dat het beter is om elkaar niet te zien, maar het maakt een uitzondering voor partners “die al jaren een vaste relatie hebben en die beiden met dezelfde mensen in contact komen”. © Photo News

Volwassenen mogen hun lief bezoeken, pubers niet

Niet alleen ouderen, maar ook jongere generaties worden getroffen door het coronavirus. Dat zei viroloog Marc Van Ranst (KU Leuven) in de studio van VTM NIEUWS. “We hebben dat ook in Wuhan gezien. Iedereen kan dit krijgen”, klinkt het. Van Ranst waarschuwt dat iedereen even voorzichtig moet zijn. Naar je partner rijden in een dorp verderop, is dus absoluut niet de bedoeling. 

168 reacties

  • Liam Demeester

    4 jaar geleden
    De enige mensen die er volledig tegen zijn dat je je vriend/vriendin mag zien zijn de mensen die samenwonen met hun vriend/vriendin. Ik zou het die mensen eens willen zien doen om hun man/vrouw of vriend/vriendin voor zo een lange tijd niet te zien. Het zullen de eerste zijn die gaan klagen...
  • daan aerts

    4 jaar geleden
    En wie gaat die pubers tegen houden ? Al die slimme mensen die blijkbaar nooit puber zijn geweest !
  • Stefaan stefaan

    4 jaar geleden
    Jullie snappen het nog altijd niet. Ik ik ik
  • Paul Janssens

    4 jaar geleden
    Van Ranst moeit zich met alles en nog wat,schoenmaker blijf bij uw leest of is hij nu premier ?
  • Johan Dullens

    4 jaar geleden
    Geen probleem. Als ik het mag geloven zien die pubers elkaar binnenkort op school. Wat speeksel uitwisselen, en de ouders kunnen ervan mee profiteren.