Direct naar artikelinhoud
Coronavirus

Senator Karl Vanlouwe (N-VA) na coronabehandeling: ‘UZ Brussel, bedankt voor de schitterende zorg’

Karl Vanlouwe (N-VA).Beeld BELGA

Deelstaatsenator Karl Vanlouwe (N-VA) heeft vanmiddag een selfie op Facebook gepost waarop hij te zien is in een ziekenbed met extra zuurstoftoevoer. Tot vandaag hield Vanlouwe het verborgen maar vorige week testte hij positief op het nieuwe coronavirus. Inmiddels is hij terug thuis.

“Dag iedereen, het zal mij wel niet overkomen... Dit dacht ik tenminste.” Zo start Vanlouwe, senator voor N-VA, zijn bericht op Facebook waarin hij over zijn ervaring met het coronavirus getuigt. Sinds vorige week kampte de Brusselaar met hoestbuien, koortsaanvallen en kortademigheid, staat er te lezen. Vanlouwe bracht volgens het bericht zes dagen door “met ups and downs” in het UZ Brussel in Jette. Vandaag werd de senator ontslagen uit het ziekenhuis en keerde hij weer huiswaarts waar hij in quarantaine zal verblijven.

Vanlouwe sluit zijn bericht af door het verplegend personeel van UZ Brussel uitdrukkelijk te bedanken. “Dit maakte het allemaal draaglijk want het was... de hel. Maar ook top aan de vele mensen die blijven doorwerken. Zorg goed voor elkaar”, zo sluit hij zijn bericht af. 

Het bericht van Karl Vanlouwe (N-VA) op Facebook.Beeld RV