Karen Damen en Vincent Fierens.
Volledig scherm
Karen Damen en Vincent Fierens. © VTM

Karen Damen kan tranen niet bedwingen en Koen Crucke zingt voor z’n volgers in ‘Blijf in uw kot!’

TVVTM en Qmusic slaan de handen in elkaar voor ‘Blijf in uw kot!’. Van 9 tot 12 uur presteren een VTM-schermgezicht en Qmusic-dj Vincent Fierens, uiteraard op veilige afstand van elkaar, elke dag samen het programma. Vandaag: een muzikaal intermezzo van Koen Crucke en een emotionele Karen Damen. 

0 reacties

  1. Karen Damen kan tranen niet bedwingen: eerste aflevering van ‘Sing Again’ zorgt voor pure nostalgie
    TV

    Karen Damen kan tranen niet bedwingen: eerste aflevering van ‘Sing Again’ zorgt voor pure nostalgie

    Verschillende kandidaten uit 35 jaar talentenshows bij VTM wagen zich in ‘Sing Again’ aan een nieuwe kans in de showbizzwereld. Vrijdagavond beten twaalf oude bekenden de spits af. Onder meer ‘The voice van Vlaanderen’-winnares Luka Cruysberghs, de ‘Soundmixshow’-winnares Bianca en ‘Idool’-winnaar Joeri Fransen brachten hun auditie van weleer nog een keer live op het podium. En dat zorgde voor grote verbazing bij de jury.
  2. “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrasessie
    PREMIUM
    TV

    “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrases­sie

    Toen Axel Daeseleire (55) zijn meest persoonlijke reeks van ‘Axel gaat binnen’ aankondigde, méénde hij het ook. De programmamaker maakte indruk toen hij in de recentste aflevering volledig naakt ging, als dank voor de tantrasessie die hij mocht ervaren. Daarnaast toonde hij ook ongeremd zijn emoties toen onverwerkte gevoelens naar boven kwamen. Axel legt onomwonden uit hoe hij tantra beleeft, waarom het niet zomaar een ‘orgie’ of sekte is en waarom hij zich letterlijk blootgaf. “Ik ga al meer dan 10 jaar naar een psycholoog, maar hier kom je echt tot de essentie.”