Beeld van de begrafenis van een coronapatiënt in Madrid zondag.
Volledig scherm
Beeld van de begrafenis van een coronapatiënt in Madrid zondag. © AFP

Meer dan 800 nieuwe sterfgevallen in Spanje, ook daar nu meer besmettingen dan in China

In Spanje zijn op 24 uur tijd nog eens 812 mensen aan het nieuwe coronavirus gestorven. Dat hebben de gezondheidsautoriteiten maandag bekendgemaakt. De longziekte heeft in Spanje nu al aan 7.340 mensen het leven gekost.

6 reacties

  • Guy Van Becelaere

    4 jaar geleden
    Alle communistische cijfers zijn gebaseerd op leugens, en beste Walter dat de media doodleuk elke kritiek verwijderen is normaal hun broodheren zijn de baas want subsidies zijn belangrijk Dat de journalisten hun ziel en objectiviteit verloochenen is heel erg !
  • Paul Boutsen

    4 jaar geleden
    Zelf al moesten een paar miljoen Chinezen zomaar verdwijnen, we zouden het nog niet eens weten. Wat we nu wel weten, is dat de Chinezen niet zo verstandig zijn als het gaat om allerlei virussen te uit te proberen voor welke reden dan ook, tenzij ze dit bewust gepland hebben?
  • Ives Ameel

    4 jaar geleden
    En wij geloven in Sinter Klaas van China die tussen haakjes gouden zaken doen. Denk dat er daar veel Chinezen 'verdwijnen'.
  • Maria de swert

    4 jaar geleden
    Dit is toch niet normaal meer , zolang het echt om een virus gaat waar men vroeg of laat een vaccin tegen ontwikkeld heeft ben ik min of meer gerust , maar men zou in deze tijden al andere gedachten kunnen krijgen , hopelijk komt alles goed .
  • Walter Van Criekinge

    4 jaar geleden
    Jaja in een land met 63 miljoen inwoner zijn er meer besmettingen dan in Hubei één provincie van China met een bevolking van 1.3 miljard. En de media blijft dat spelletje spelen en verwijderen doodleuk elke kritiek.