Ruth Williams (67) en haar man zaten thuis in afzondering toen het drama gebeurde.
Volledig scherm
Ruth Williams (67) en haar man zaten thuis in afzondering toen het drama gebeurde. © Gwent Police

Britse man beschuldigd van allereerste quarantainemoord op echtgenote

Een 69-jarige man wordt beschuldigd van de allereerste quarantainemoord in Groot-Brittannië. Anthony Williams zat samen met zijn vrouw Ruth (67) thuis in afzondering toen de stoppen doorsloegen.

7 reacties

  • Jozef Vermeiren

    4 jaar geleden
    Elkaar ruimte geven, gepensioneerden moeten dat ook doen, 2 TV in huis en ieder zijn programma als het kan 's namiddags in ieder geval! 's Avonds samen TV kijken. Gaan wandelen of een boek lezen enz..
  • MYRTHE PASS

    4 jaar geleden
    Ik ben steeds alleenstaand gebleven, omdat ik op voorhand er goed over nadacht of ik 24u.op 24u. met iemand kan samenleven. Dit is, naar mijn aanvoelen, toch het eerste waar je aan denkt. Waarom kozen ze, zelfs 45 jaar geleden, voor elkaar om samen te leven als uiteindelijk blijkt dat je niet voortdurend bij elkaar kunt leven? Dan is er toch geen liefde voor elkaar! Ik kan wel begrijpen, dat alcoholiekers het beest gaan uithangen.
  • Marc Devuldere

    4 jaar geleden
    Natascha heeft daar gelijk in. Wij zitten al 12 jaar samen thuis maar als de stoppen doorslaan zal daar wel een andere reden voor zijn.
  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    Vrouwen die partnergeweld ondervinden en ermee leven, hebben niks zelfzekerheid meer. Zo hebben ze niet meer de reflex om te ontsnappen en op straat hulp te zoeken omdat er van buitenaf ook een verbod geldt en verboden zijn verboden. Ze zouden nochtans niet mogen aarzelen om de straat op te rennen. Die vrouwen durven ook geen klacht neerleggen
  • Rania Desaegher

    4 jaar geleden
    Die relatie zal voor de quarantaine waarschijnlijk ook niet meer goed geweest zijn.