Koning Filip tijdens een Skype-sessie met medewerkers van het ziekenhuis in Woluwe.
Volledig scherm
Koning Filip tijdens een Skype-sessie met medewerkers van het ziekenhuis in Woluwe. © RV

Koning Filip dankt artsen en verpleegkundigen via Skype voor hun inzet

BinnenlandKoning Filip heeft zijn laptop er weer bij genomen om te skypen met mensen die zich volop inzetten om het coronavirus te bestrijden. Vandaag had hij een gesprek met artsen, verpleegkundigen, apothekers en de logistiek manager van het universitair ziekenhuis UCLouvain Saint-Luc in Woluwe.

5 reacties

  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    En dus houd hij ze allemaal maar van hun werk af. Ik denk dat ze veel liever rustig een tas koffie gedronken hadden.
  • An Peeters

    4 jaar geleden
    Inderdaad Els, hij heeft makkelijk praten. Verpleegkundigen zijn al decennia onderbetaald, dat hij daar eens iets aan doet. Ik wil ook wel eens meer loon op een zondag dan op een maandag, momenteel geen halve euro meer om een zondag te werken. Bezoekers denken altijd dat we dubbel betaald worden op een zondag: vergeet het, niks meer !
  • Philippe De Naeyer

    4 jaar geleden
    Terechte lof voor deze helden! Maar het zijn zij niet alleen. Ik werk in de chemische industrie en we maken grondstof voor zeep. We blijven ook dag en nacht draaien en ondertussen al 2 Corona patiënten in mijn ploeg waarvan 1 in het ziekenhuis. We gaan ervan uit dat we het allemaal hebben, want we hebben nog dagen samen gewerkt met deze collega’s zonder bescherming want die hebben we afgestaan aan de ziekenhuizen. Respect voor alle helden die op dit moment nog aan het werk zijn!
  • Daniel Deboel

    4 jaar geleden
    groot gelijk! Els hij heeft geld genoeg!
  • els bourgois

    4 jaar geleden
    Hij zou beter extra bonussen geven aan alle zorgverleners die zich dadelijks voor 100% inzetten!!