REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Zelfs nu hij vier maandlonen inlevert, verdient Ronaldo nog altijd bijna drie keer zoveel als ‘Big Rom’

Serie AZelfs nu Cristiano Ronaldo tot vier maanden salaris inlevert, verdient hij nog bij drie keer zoveel als Romelu Lukaku, die bij de drie topverdieners in de Serie A hoort.

14 reacties

  • Rudy Claes

    4 jaar geleden
    Tja dit is appelen en peren vergelijken niet ?
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Nu zakt mijn broek echt af. Hij hangt op mijn enkels na het lezen dat ene Jordan Lukaku 1 mio€ /jaar verdient en Castagne amper 550 000€ en dit terwijl die eerste pipo zelfs Timothy zijn schoenen nog niet eens mag toe doen. Niet te geloven. Ik zit hier nu proper.
  • Pascal Vandeput

    4 jaar geleden
    Eric Urkens, hij doet het dan nog toch. Hoeveel andere Belgische spelers hebben ook een schenking gedaan? Mignolet en Alderweireld hebben dat gedaan met tablets en De Bruyne heeft geld opgehaald met samen met een andere speler Fortnite te spelen. Of is dat ook niet voldoende voor u wat deze spelers gedaan hebben? Elke gift is een mooi gebaar volgens mij toch.
  • Jacques Deceuninck

    4 jaar geleden
    Degoutant en onveratwoord die spuper hoge lonen maar laat ons eerlijk zijn, lukaku komt nog niet tot aan de enkels van ronaldo.
  • Wouter Van de Walle

    4 jaar geleden
    Messi en Ronaldo zijn buitenaards, nieman kan aan hen tippen dus is het ook normaal dat ze meer verdienen, ze verdienen meer dan elke andere voetballer op deze planeet