AFP
Volledig scherm
© AFP

Bondscoach Brazilië blikt terug op verloren WK-duel tegen de Rode Duivels: “De wedstrijd tegen België bezorgt me nog steeds slapeloze nachten”

VoetbalDe gewonnen WK-wedstrijd van de Rode Duivels in de kwartfinale tegen Brazilië in 2018, staat bij iedere Belg ongetwijfeld nog in het geheugen gegrift. Voor Tite, de bondscoach van de Goddelijke Kanaries, is het minder prettig om aan terug te denken. “In de beste wedstrijd die ik ooit leidde, waren we niet efficiënt genoeg.”

10 reacties

  • Jan Jansen

    4 jaar geleden
    Wat heeft Belgie enorm veel geluk gehad die wedstrijd! Duidelijk veel minder dan Brazilie!
  • Frank Bolle

    4 jaar geleden
    Belgie had heel veel geluk en Brazilie kreeg een overduidelijke penalty niet. Zoals Brazilie die 2e helft speelde was van het beste voetbal op het hele WK. Belgie onterecht door na een gelukkige owngoal en een wereldgoal van Kevin De Bruyne en voor de rest de bus parkeren, iets wat we gek genoeg later de Fransen verweten toen zij na een 1-0 voorsprong hetzelfde deden.
  • Leo Mariën

    4 jaar geleden
    Prachtige momenten, doet mij vooral herinneren aan "tous ensemble"
  • Christiaan Goethals

    4 jaar geleden
    België won verdiend. Bij de vorige wedstrijd moest Wilmots wakker liggen, dat was een geldig doelpunt dat werd afgekeurd. Daar spreken de Brazilianen niet over.
  • MARC VAN BUGGENHOUT

    4 jaar geleden
    Eerlijke man in zijn analyse.