EPA
Volledig scherm
© EPA

Hoe is het om als ‘mindere god’ samen te spelen met Lionel Messi? 6 ervaringsdeskundigen getuigen

FC BarcelonaAndres Iniesta, Pep Guardiola, Ronaldinho,... Haast elke wereldtopper die bij FC Barcelona al samenwerkte met Lionel Messi, is vol lof over de kleine Argentijn. Maar hoe ervaarden ‘mindere goden’ het feit dat ze aan de zijde van de legendarische nummer 10 mochten spelen? Bleacher Report, een Amerikaans nieuwsmedium, brengt zes getuigenissen naar buiten.

2 reacties

  • Jasper deleu

    4 jaar geleden
    Ik denk dat veel mensen niet begrijpen waztom een voetballer zoveel verdient. Ze zien de voetballer enkel als een mens terwijl hij in feite een product is die aan de man word gebracht. Het enige verschil is dat het hier om een persoon gaat en geen flesje cola.
  • Walter Decock

    4 jaar geleden
    En weer worden voetballers heilig verklaard. Geen enkele mens, in geen enkele discipline is het waard "God" genoemd te worden. Die mentaliteit van uitdelen van gratis superlatieven door de media is de oorzaak van de totale wildgroei in de verloning van sporters, en niet alleen van voetballers. Wordt aub opnieuw normaal of dit wereldje stuikt in elkaar. Of vinden jullie het normaal dat een sportman meer verdiend per week dan het jaarloon van 15 modale werknemers?