Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA).
Volledig scherm
Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). © Photo News

Jambon over controverse rond stemming EU-fonds: “Hadden misschien beter moeten doorspreken in de regering"

Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) geeft toe dat de Vlaamse positie over de stemming in de Europese ministerraad over het Europees coronanoodfonds "misschien beter doorgesproken had moeten worden binnen de regering". Volgens de minister-president zijn er nu wel afspraken gemaakt om ervoor te zorgen dat dat in de toekomst niet meer gebeurt. 

21 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    4 jaar geleden
    Premier Wilmès en Charles Michel "Voorzitter van de Europese Raad", zijn beiden Waals en bovendien van dezelfde politiek partij. Hoeveel krijgt Wallonië en hoe weinig Vlaanderen ook alweer van de EU ? Onthouden bij de electorale bollekenskermis van 2024 aub.
  • Mark Vrijdaghs

    4 jaar geleden
    Tja, N-VA! De partij bij wie ook het economisch aspect primeert op de gezondheid. De bedrijfsleiders en vermogenden zal de partij dankbaar zijn als ze tenminste nog leven.
  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    Als je natuurlijk de mentaliteit hebt dat je zelf het land regeert dan spreek je de regering niet aan.
  • jack vandenhende

    4 jaar geleden
    Bruno Weymeis , en wat gaat u zich herinneren ? . Dat de Vlaming weer eens gerold word door Wallonië , en dat dit te danken is aan de traditionele partijen en vooral CD&V en OVLD, die de Vlaamse geldtransfers naar Wallonië blijven steunen , om mee te kunnen regeren , en alle voorstellen van NVA en VB om het te stoppen , al jaren dwarsbomen met alle middelen , om hun geliefde PS niet tegen het hooft te stoten .
  • jack vandenhende

    4 jaar geleden
    Fawsi Andolsi , Wallonië vraagt ( eist ) al 60 jaar geld van Vlaanderen , en dit ligt niet aan NVA ! .