Kris Wagner.
Volledig scherm
Kris Wagner. © PN en Facebook Kris Wagner.

KBVB zet bondsprocureur Kris Wagner aan de deur: “Positie na posts op Facebook niet langer houdbaar”

Belgisch voetbalDe Koninklijke Belgische voetbalbond (KBVB) heeft bondsprocureur Kris Wagner aan de deur gezet. “De positie van Wagner stond al langer onder druk, maar was door diens publieke Facebook-posts niet langer houdbaar.” Wagner richtte samen met Beerschot-ondervoorzitter Walter Damen coronaresist.be op om mensen in nood te helpen, maar de KBVB stelde zich vragen bij zijn onafhankelijkheid. 

20 reacties

  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Deze Mijnheer beschikt over een CV die zeer weinig landgenoten in hun bezit of er alleen maar kunnen van dromen om die ooit in hun bezit te zullen hebben. Veel en te geleerd en vooral veel te slim om maar zulk een functie te hebben en met zulke lichtgewichten te moeten omgaan bij de KBVB.
  • JOHAN BAUWENS

    4 jaar geleden
    Arrogantie ten top maar hij zal zich niet laten doen dat ventje
  • Luc Moons

    4 jaar geleden
    Danny De Ruelle Dit is inderdaad zeer verdacht! de hardnekkigheid waarmee hij het dossier propere handen heeft behandeld was correct en zonder voorgaande, nu Anderlecht zich gaat moeten verantwoorden wegens enkele terechte klachten kan Mr Coucke een kuitenbijter als de heer Wagner best missen of denkt den bond dat wij achterlijk zijn? Danny, wij niet, maar gij toch wel een beetje zene, zoals de Wagner zelf :)
  • Ivan Willems

    4 jaar geleden
    Dat heel voetbal gedoe is een corrupte boel. Wie durft zijn handen in het vuur steken voor al die voorzitters, commissies en noem op??
  • bob jansens

    4 jaar geleden
    aan Raf Leysen, volledig mee eens dat Malinovsky toen een serieuze schorsing verdiend had wegens natrappen (volgens het reglement is een beweging zelfs voldoende, je je hoeft de andere speler trouwens niet te raken, zie uitsluiting Diaby in de bekerfinale 2016.) Maar ja Racing Genk heeft via bevriende analisten de media zo bespeeld, alsof Genk onrecht aangedaan zou zijn door de rode kaart en de bijhorende schorsing.