Prinses Diana en prins Charles.
Volledig scherm
Prinses Diana en prins Charles. © Photo News

Cruciaal dossier over dood prinses Diana wordt al jaren verzwegen: Franse autoriteiten weigeren openbaring van informatie

RoyaltyBijna 23 jaar na de dood van prinses Diana en haar minnaar Dodi Al-Fayed raakt de wereld nog steeds niet uitgepraat over de zaak. Want, wat gebeurde er écht in die tunnel in de Franse hoofdstad? Gaat het wel degelijk om een fatale autocrash, of was er toch meer aan de hand? Een tot nu toe verzwegen dossier van meer dan 6.000 pagina’s zou cruciale details bevatten die alle vragen kunnen beantwoorden.

7 reacties

  • Romain Thyssens

    4 jaar geleden
    Een onderzoek voeren om de besluiten 75 jaren weg te steken ? Dan had je net zo goed geen onderzoek kunnen voeren. Toch ?
  • bart vansteenkiste

    4 jaar geleden
    heel deze theorie en verdachtmakingen gaan haar niet terug halen , maar als zo auto tegen deze snelheid plots tegen de wand bots kan u niet echt zeggen gehinderd door fotografen , maar het kan ook goed zijn dat er wel degelijk iets is ontploft aan een wiel die de crash heeft doen gebeuren of het natuurlijk of door derden is gedaan is is een ander vraagteken , en ik denk eerder het laatste
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Of wat had men anders verwacht?
  • dieter devreze

    4 jaar geleden
    Dat stinkt helemaal niet. Dat is gewoon de Franse archiefwet. Bij ons is dat ook zo hoor.
  • Marc Buytaert

    4 jaar geleden
    Complottheotieën, we smullen ervan. Nochtans, indien er zoveel speurders zijn - en tel daar het aantal betrokken magistraten bij - die aan zulk dossier gewerkt hebben, is het quasi uitgesloten dat zulks na zoveel tijd inhoudelijk nog niet gelekt is.