Jeff Hoeyberghs
Volledig scherm
Jeff Hoeyberghs © Joel Hoylaerts / Photonews

Jeff Hoeyberghs haalt uit naar viroloog Marc Van Ranst, maar die kaatst bal terug

Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs stuurde een tweet de wereld in waarin hij zwaar uithaalt naar Marc Van Ranst. De viroloog diende Jeff Hoeyberghs flink van antwoord.

69 reacties

  • monique deceuninck

    4 jaar geleden
    wel wel wat een specialisten allemaal ,hou het eenvoudig hou u aan de regels en maak de virologen niet af ,het is voor iedreen afwachten ,het virus is een onzichtbare vijand ,en hoeybergs ja wat vangen we daar mee aan ?
  • Patrick Gielen

    4 jaar geleden
    Hoeyberghs is een persoon met medische achtergrond, dus hij moet weten waarover hij spreekt. Dus als hij een willekeurig ziekenhuis binnenwandelt, gaat daar quasi niemand liggen met Corona, zijn nagenoeg alle bedden vrij op intensieve en zijn er totaal geen doden gevallen door dit virus. Eveneens heeft hij er geen moeite mee om al die mensen op intensieve een hand te geven aangezien ze toch geen Corona hebben. Als Hoeyberghs dit doet, wil ik hem gerust geloven dat dit een hoax is.
  • DIRK VAN DESSEL

    4 jaar geleden
    Ik hoor die geniale Jeff graag bezig !
  • Danny gaethofs

    4 jaar geleden
    de echte helden zijn al die mensen die urenlang stalen nemen om ons die cijfers te geven,niet diegene die van camera tot camera huppelt
  • Pieter Van Damme

    4 jaar geleden
    Felix strackx als er te weinig mondmaskers zijn dan zijn er te weinig he en die dat er dan zijn moeten dan toch eerst naar het verzorgend personeel gaat Van Ranst heeft het goed uitgelegd afstand houden en dan zeker buiten is er geen enkele reden om dan een mondmasker te dragen nee meer discipline is er nodig